FAQ | Vilkor | Kontakt
Visa varukorg 0

Bilreklam - Använd din bil som en reklampelare

Bilreklam

Din bil blir dagligen sedd av massor av människor i trafiken, så varför inte använda denna upplagda reklamplats till att annonsera: Bilreklam.

Välj mellan:

Bli sedd med bil reklam

Det ställe på bilen som bliver mest sedd är bakänden och bak kofångaren. Den ses bland annat av dem som kör bakom dig på motorvägen eller dem som står bakom dig i ett trafikljus och väntar på grönt. Det ger dem som kör bakom dig god tid att närläsa din reklam och komma ihåg den. Det är därför det är en bra idé att sätta sitt firmanamn med logo, en www-adress och eller telefonnummer precis här. Du har möjlighet för att välja att göra det i utskuren folie, där bilens färg fungerar som bakgrund.

Avtagbar bilreklam

Kör du i en bil som används både privat och till företag? För att vara mer anonym när du kör privat, har du möjlighet för att välja att ha bil reklamen som en flexibel lösning i form av magnetskyltar. Magnetskyltar kan lätt sättas på och tas av efter behov, utan att skada lacken. Du skall dock vara uppmärksam på, at du så mister värdet av reklamen när reklamskyltarna inte är monterade!

Se med när Mette monterar ett klistermärke och en folietext på en bil:
Du är välkommen att sända oss ett mail med antal, storlek,
                färg och en fil til logotypen, så vänder vi tillbaks med ett prisförslag.
Maila oss på info@foliekniven.se, så återkommer vi så snabt som möjligt.


Kontakta oss här