Folie sedan 2004   100% onlinebutik   Beställ 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan
-Ditt gör-det-själv-alternativ online till det traditionella skyltföretaget!
0
Du är här:

Window Blockout

Mörkläggning av fönster med Window Blockout - Ljussäkra mörkläggningsfilm

Window Blockout är en högkvalitativ mörkläggningsfönsterfilm som är perfekt för att blockera ljus från att komma in i ditt rum eller kontor. Mörkläggningsfolien är ett bra och mer permanent alternativ till mörkläggningsgardiner, rullgardiner och persienner.

Med Window Blockout-folien på ditt fönster kan du skapa en mörk och avskild atmosfär i vilket rum som helst. Den är perfekt för sovrum, konferensrum och andra utrymmen där du vill ha totalt mörker.

Folien är tillverkad av hållbart material som effektivt blockerar utomstående ljus. Den är lätt att applicera på fönstret och kan enkelt tas bort utan att lämna några spår. Du kan klippa folien till önskad storlek och forma den efter dina behov.

Window Blockout-folien erbjuder även andra fördelar. Den hjälper till att skydda mot UV-strålar och kan bidra till att sänka temperaturen i rummet genom att blockera solens värme. Detta kan leda till minskad användning av luftkonditionering och därmed lägre energikostnader.

Window blockout-filmen är av typen bubblfri, vilket gör den enkel att montera utan bubblor.

Fördelar med mörkläggningsfönsterfilm:

 • Blockerar effektivt ljus och skapar totalt mörker i rummet
 • Ger avskildhet och integritet genom att förhindra insyn
 • Minskar värme och UV-strålning från solen
 • Enkel att applicera och kan enkelt tas bort utan att skada fönstretFolie som metervara
Folie i exakta mått
: :
Höjd
cm
Bredd
cm
: : :

Vi skickar en fri monteringsskrapa med dig i paketet!
Beräknat pris:
Exkl. moms
Inkl. moms
0,00
0,00
Porto och leverans Porto och leverans: 49,00 SEK
Leveranstid: 1-2 dagar

Välj variant:

(1494) Window Blockout
Beställ gratisprov

FAQ om Window Blockout

FAQ

Vad är mörkläggningsfolie?

Mörkläggningsfolie är en film som appliceras på fönster för att blockera ljus och skapa totalt mörker i ett rum. Den är tillverkad av högkvalitativt material som effektivt hindrar ljus från att tränga igenom och kan användas i olika miljöer som sovrum, konferensrum och andra utrymmen där man vill ha fullständig mörkläggning.
FAQ

Hur fungerar mörkläggningsfolie?

Mörkläggningsfolie fungerar genom att blockera ljus från att komma igenom fönstret. Den är tillverkad av ett speciellt material som effektivt hindrar ljusstrålar från att tränga igenom. När folien appliceras på fönstret skapar den en mörk och avskild atmosfär i rummet.
FAQ

Vilka fördelar har mörkläggningsfolie?

Fördelar med mörkläggningsfolie:

 • Effektivt blockerar ljus och skapar totalt mörker i rummet
 • Ger avskildhet och integritet genom att förhindra insyn
 • Minskar värme och UV-strålning från solen
 • Enkel att applicera och ta bort utan att skada fönstret
FAQ

Vilka fördelar har mörkläggningsfolie?

Fördelar med mörkläggningsfolie:

 • Effektivt blockerar ljus och skapar totalt mörker i rummet
 • Ger avskildhet och integritet genom att förhindra insyn
 • Minskar värme och UV-strålning från solen
 • Enkel att applicera och ta bort utan att skada fönstret
FAQ

Varför välja mörkläggningsfilm istället för gardiner?

Mörkläggningsfilm är ett utmärkt alternativ till gardiner av flera anledningar. Genom att applicera mörkläggningsfilm på fönsterpartier och använda sidoskenor för att säkra filmen på plats, kan du effektivt blockera ljus och skapa totalt mörker i rummet. Detta är särskilt viktigt i sovrum eller rum där du vill ha fullständig mörkläggning.

Utöver att skapa mörker ger mörkläggningsfilm också avskildhet och integritet genom att förhindra insyn. Du kan njuta av privatlivet utan att behöva dra gardinerna för att blockera blickar utifrån.

En annan fördel med mörkläggningsfilm är dess förmåga att minska värme och UV-strålning från solen. Detta kan bidra till att skapa en svalare och mer bekväm inomhusmiljö samtidigt som det skyddar dina möbler och interiör från skadliga solstrålar.

Slutligen är mörkläggningsfilm enkelt att applicera och kräver minimalt underhåll. Du behöver inte oroa dig för att tvätta gardiner eller byta ut dem regelbundet. Mörkläggningsfilmen kan enkelt torkas av med en fuktig trasa för att hålla den ren och fräsch.

Sammanfattningsvis är mörkläggningsfilm ett praktiskt och effektivt alternativ till gardiner. Det ger total mörkläggning, avskildhet, solskydd och kräver minimalt underhåll.