Folie sedan 2004   100% onlinebutik   Beställ 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan
-Ditt gör-det-själv-alternativ online till det traditionella skyltföretaget!
0
Du är här:

Transparent Färgad Fönsterfilm

Transparent färgad folieMed den transparenta färgade folien blir inredning och fönsterdesign roligare än någonsin! Den färgade folien är enkel att applicera och kan tas bort utan problem, vilket gör den idealisk för både tillfälliga och permanenta projekt.

Den transparenta färgade folien ger dig ett enkelt och effektivt sätt att lägga till en spännande designdetalj i ditt hem eller din verksamhet. Med ett brett utbud av färger att välja mellan, är det fritt fram för kreativiteten!

1. Välj din folievariant här:

(76) C4168 - Primrose
(77) C4210 - Saffron
(78) C4249 - Red
(79) C4281 - Raspberry Red
(80) C4387 - Dark Blue
(81) C4433 - Moss Green
(82) C4282 - Purple
(1166) C4080 - Grey
Beställ gratisprov

Transparent färgad folie

Den transparenta färgade fönsterfilmen kan användas för att dekorera fönster eller andra ytor där genomskinlig färgad folie kan ge en häftig och unik effekt. Med denna fönsterfilm kan du skapa en illusion av blyinfattade fönster, vilket ger en elegant och tidlös touch till ditt hem eller företag. Du kan också använda fönsterfilmen för att skapa intressanta mönster och designs på glasytor, vilket ger en personlig prägel och skapar en unik atmosfär. Den transparenta färgade fönsterfilmen kan ge en kreativ och professionell touch till dina projekt.

Folien är självhäftande och håller i upp till 3 år.

FAQ om Transparent färgad folie

FAQ

Vad är transparent färgad folie?

Transparent färgad folie är en typ av självhäftande plastfilm som används för olika ändamål. Den finns i en mängd olika färger och mönster och är genomskinlig, vilket gör att den kan appliceras på olika ytor utan att blockera sikten helt.

Den transparenta färgade folien kan användas för att skapa dekorativa effekter på fönster, möbler, skyltar och bilar. Genom att applicera folien på dessa ytor kan du lägga till färg och stil utan att blockera ljuset eller begränsa sikten. Det är ett populärt val för både personliga projekt och företagsmarknadsföring.
FAQ

Vilka är fördelarna med att använda transparent färgad folie jämfört med vanlig färg?

Transparent färgad folie ger en unik och modern look till dina projekt. Genom att använda transparent färg kan du skapa effekter som inte är möjliga med vanlig färg. Till exempel kan du skapa en genomskinlig eller halvgenomskinlig effekt som ger en speciell visuell upplevelse. Detta kan vara särskilt användbart när du vill skapa en modern och stilren design.

En annan fördel med transparent färgad folie är möjligheten att behålla eller förstärka underliggande färger eller mönster. Genom att applicera transparent färgad folie på en yta med mönster eller färg kan du skapa en intressant och unik kombination. Detta gör att du kan anpassa dina projekt och få dem att sticka ut på ett sätt som inte är möjligt med vanlig färg.