Folie sedan 2004   100% onlinebutik   Beställ 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan
-Ditt gör-det-själv-alternativ online till det traditionella skyltföretaget!
0
Du är här:

Whiteboardfolie som metervara

Self-adhesive whiteboard film on an entire wall

Vår självhäftande whiteboardfolie kan klippas till vilken form som helst och fästas på en vägg, spegel eller annan slät yta. Perfekt för meddelanden och tillfälliga tavlor i hemmet, arbetsrum eller klassrummet.
Den självhäftande whiteboardfolie kan användas för att göra nästan vilken yta som helst till en whiteboard, vilket är särskilt tilltalande för företag med föränderliga behov.

Kan t.ex. användas för:
• Veckoplanering
• Projektuppföljning
• Pulsmöten etc.

Använd vanliga whiteboard-pennor och rengör med tvålvatten.

1. Välj din folievariant här:

(92) Vit whiteboard film på rulle
(43) Genomskinlig whiteboard film
(104) Vit Magnetisk Whiteboard
(1733) Magnetiskt Whiteboard med Skumklister
Beställ gratisprov »
Du kan använda vår självhäftande film för att skapa en permanent eller tillfällig whiteboardtavla nästan var som helst i ditt hem eller på din arbetsplats.
Vår whiteboardfilm är lätt att använda. Det är bara att dra av baksidan och klistra upp den på väggen eller på en annan yta.

Välj mellan :
Vit whiteboardfolie
- Den riktiga whiteboardfolien

Genomskinlig whiteboardfilm
- Kan användas ovanpå ett existerande tryck.

Magnetisk Whiteboard
- Den traditionella magnetiska whiteboardfolie.

FAQ om Whiteboardfolie som metervara

FAQ

Vad är en whiteboardfolie?

En whiteboard folie är en speciell film som kan appliceras på olika ytor som väggar, dörrar eller bord och ger en skriv- och torkbar yta. Detta gör att ytan kan användas som en whiteboard för att spara anteckningar, idéer eller planer och presentera dem. Våra whiteboard folieer är självhäftande och kan enkelt appliceras av våra kunder själva. De är idealiska för användning i kontor, skolor eller andra miljöer där kreativt arbete och samarbete ska främjas.
FAQ

Hur använder jag en whiteboard folie?

En whiteboard folie kan installeras på en slät yta som en vägg eller ett bord. När filmen har applicerats kan den beskrivas med en whiteboard-marker och torkas av igen. Om du väljer den magnetiska whiteboard folieen är det också möjligt att fästa magneter på filmen för att hänga upp anteckningar eller bilder. Följ installationsanvisningarna vid installationen och se till att ytan är ren och torr. Ha kul att skapa dina idéer och anteckningar på whiteboard folieen!
FAQ

Vilka fördelar har en whiteboard folie?

En whiteboard folie erbjuder många fördelar. För det första kan den enkelt och snabbt appliceras på en vägg eller ett bord och erbjuda en flexibel och mobil lösning för snabba möten eller kreativa projekt. Filmen kan enkelt anpassas efter dina behov. En annan fördel är att den är lätt att rengöra och erbjuder därmed en hygienisk lösning för användning i olika områden.
FAQ

Hur fäster man en whiteboard folie?

En whiteboard folie kan enkelt appliceras själv. Först och främst bör du se till att ytan är ren och torr. Filmen är självhäftande, så du behöver bara dra bort bärpapperet och applicera filmen. Se till att filmen är jämn och utan veck för att garantera ett optimalt skriv- och torkresultat. En exakt instruktion för installation finns i produktbeskrivningen eller i de medföljande instruktionerna.
FAQ

Hur lång tid håller en whiteboard folie?

Hållbarheten av en whiteboard folie beror på olika faktorer som kvaliteten på materialet, intensiteten av användning och rätt skötsel. En högkvalitativ whiteboard folie kan hålla i flera år om den installeras och sköts på rätt sätt. Det är dock viktigt att följa tillverkarens instruktioner noggrant för att säkerställa att filmen används optimalt och garanterar en lång hållbarhet. Mer information finns i databladet för varje whiteboard folie.