Folie sedan 2004   100% onlinebutik   Beställ 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan
-Ditt gör-det-själv-alternativ online till det traditionella skyltföretaget!
0
Du är här:

Solskyddsfilm för Utvändig Montering

Solfilm för Utvändig MonteringSolfilm för Utvändig MonteringSolfilm för Utvändig Montering

Vad är utvändig solskyddsfilm?

Utvändig solskyddsfilm är en film som monteras på utsidan av fönstren för att skydda mot solens strålar och minska värmeinflödet.

Solskyddsfilm för utvändig montering är speciellt utformad för att klara av tuffa väderförhållanden och skydda mot UV-strålning.


1. Välj din folievariant här:

(1678) SENTINEL DX05 - dobbelt reflekterende solfilm
(1232) Sentinel Plus 20 OSW - Neutral spegel grå - Utvändig
(1233) Sentinel Plus 35 OSW - Neutral spegel grå - Utvändig
(1234) Sentinel Plus SX50 OSW - Neutral grå - Utvändig
(1390) Sentinel Plus SX 80 OSW - Neutral - Utvändig
Beställ gratisprov »

Utvändig solskyddsfilm är en bra lösning för att skydda ditt hem eller ditt företag mot solens strålar och värme. Denna film monteras på utsidan av fönstren och hjälper till att minska värmeinflödet och bidrar till värmereduktion samtidigt som den skyddar mot skadlig UV-strålning.

Vår utvändiga solskyddsfilm är speciellt utformad för att klara av tuffa väderförhållanden och ge långvarigt skydd. Den finns i olika varianter för att passa dina specifika behov och preferenser.

Vår SENTINEL DX05 solfilm är en dubbelt reflekterande folie som effektivt minskar solens värme och bländning. Den ger även ett modernt utseende till dina fönster.

Om du föredrar en neutral spegelgrå film, rekommenderar vi vår Sentinel Plus-serie. Vi erbjuder olika grad av reflektion och transparens, beroende på dina önskemål. Välj mellan Sentinel Plus 20 OSW, Sentinel Plus 35 OSW, Sentinel Plus SX50 OSW och Sentinel Plus SX 80 OSW för att få den perfekta balansen mellan solskydd och insynsskydd.


Fördelar med Utvändig Solskyddsfilm

Utvändig solskyddsfilm är som en osynlig sköld som effektivt reflekterar bort solens strålar innan de ens når glasytan. Resultatet blir ett noterbart svalare inomhusklimat, vilket inte bara ökar komforten utan även kan minska behovet av luftkonditionering och därmed leda till lägre energikostnader. Den reducerar dessutom UV-strålning, vilket förlänger livslängden på dina möbler och textilier genom att förhindra blekning.


Spara energi med solskyddsfilm

Vår utvändiga solskyddsfilm kan hjälpa dig att spara energi. Genom att reflektera bort solens strålar innan de ens når glasytan, bidrar solskyddsfilm till att skapa ett svalare inomhusklimat. Detta ökar inte bara komforten, utan kan också minska behovet av luftkonditionering och därmed leda till lägre energikostnader.Solargard
(Danskt tal, 5:14 min.)

FAQ om Solskyddsfilm för Utvändig Montering

FAQ

Kan solskyddsfilm för utvändig montering verkligen dämpa värmen effektivt?

Absolut, högkvalitativ solskyddsfilm för utvändig montering är designad för att reflektera bort solens infraröda strålar som är ansvariga för värmeuppkomst. Detta minskar överhettning och kan bidra till energibesparing, särskilt under sommarmånaderna när värmen är som intensivast.
FAQ

Är utvändigt monterad solskyddsfilm motståndskraftig mot väder och vind?

Ja, våra solskyddsfilmer är tillverkade för att vara hållbara och tåla tuffa väderförhållanden. De har en stark limbindning som säkerställer långvarig prestation. Dessutom inkluderar de en UV-stabilisator som skyddar mot solblekning och förlänger filmens livslängd.
FAQ

Hur fungerar solskyddsfilm för utvändig montering på fönster?

Solskyddsfilm för utvändig montering på fönster fungerar på ett effektivt sätt för att minska värme, bländning och UV-strålar som tränger in genom fönstren. Denna film appliceras på utsidan av fönstret och fungerar som en barriär, som hjälper till att hålla borta oönskad värme och ljus.